mandag 14. november 2011

Yttergangen..

Hooohoooi så mange runder jeg har hatt med meg selv ang den gangen altså. Og så tar det jo litt før man erfarer hva man trenger og ikke også. Gangen er liten og smal så her må det planlegges. Garderobeskapet mitt er jeg vel alene om å synes er fint -men det blir bare bedre og bedre syns jeg :) Vurderer kanskje å male dørene med tavlemaling. Eller?

Og så fant jeg ut at jeg måtte ha benk til gangen. Jeg var skikkelig lei av å sitte på gulvet hver morgen og kle på -og da jeg fant ut hvilken benk jeg skulle ha, begynte jeg å søke litt på google om tips til å fornye den litt. Og så enkelt, men så fint -teppe delt i to!! Nå er jeg ikke kar (dame, eller jente som jeg fortsatt er i maange år til) om å huske hvor jeg har funnet den bloggen jeg sikter til....

Men jeg syns den sklei fint inn jeg, og merker det er mye mer praktisk med en vilter ett åring også!


Det "fine" treet som kom opp som knagg for to år siden er jeg egentlig skikkelig skikkelig lei.. men det får duge til jeg finner noe morsomt :)

Og så er det disse nøklene da.. som blir lagt overalt! Jeg fikk tak i magneter her om dagen og vips -på det flotte(?) garderobeskapet mitt henger nøklene (og andre ting så fint atte)


Skoskapet? Eh.. det ble en flopp og skal flytte inn på soverommet. Men, da har jeg da fått prøvd meg på å lime servietter på møbler ;)

Jupp jupp! Har jeg ikke kommet langt i innredningen her? Haha not! Men, jeg har da fått kjøpt meg taklampe til stua -er skikkelig spent på hvordan den vil bli her.. den er nemlig .... (gisp) SVART!

2 kommentarer:

Lene sa...

Oh, kjempefint! Løv løv løv på treet og den grønne matten :D

Linn sa...

hehe takk, treet er jeg møkkalei, men benken syns jeg var praktisk :)